Over ons

Voorzitter Greetje Kloosterhuis

Na zoveel jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, bankwezen en nu als kindercoach, ging in 2013 een grote wens in vervulling.  Namelijk vrijwilligerswerk in Afrika.  Ik ging met een organisatie voor 3 maanden naar Arusha in Tanzania. Hier was ik werkzaam in een dagopvang voor kinderen. Deze ervaring maakte een diepe indruk en de mensen in Tanzania lieten mij niet meer los. Sindsdien ben ik regelmatig in Tanzania om de projecten en de mensen in Tanzania te bezoeken en te ondersteunen. Dit ervaar ik als zeer dankbaar en nuttig werk.

 

 

 Secretaris Reinold Broekema

Geruime tijd was ik actief binnen het bankwezen en als ondernemer. Je ervaart de welvaart in ons land en het is zo gewoon: kinderen die naar school gaan en goed onderwijs volgen, kinderen die in een “warm” huis wonen met voldoende eten en drinken. In Tanzania is dit voor heel veel kinderen niet weggelegd. Holtan Foundation wil onder andere die kinderen helpen en ondersteunen zodat er voor hen een betere toekomst ontstaat. Graag ondersteun ik de stichting in het bestuurswerk.

         

Penningmeester Lolke Folkertsma

Ruim 30 jaar mocht ik de belangen van klant en bank behartigen.  De kansen en mogelijkheden welke mensen hier hebben staan in schril  contrast met het toekomstperspectief van mensen in Tanzania. De  bancaire ervaring en de verschillende maatschappelijke en politieke functies beweegt mij om mij  in te zetten  voor de financiën van onze stichting.